Auroran Apu

Missä voin auttaa teitä

Lasten hoito - autan teitä mielelläni lasten hoitamisessa. Olen kiltti ja tunnollinen. Voitte huoletta luottaa siihen että toimin antamienne ohjeiden mukaisesti. 

Eläinten hoitaminen - Olen hyvin eläinrakas ja tottunut hoitamaan erilaisia eläimiä. Olen itse ratsastanut jo 9 vuotta. Koiran tai muiden kotieläinten hoitaminen luonnistuu hyvin. Voin lenkittää tai hoitaa eläinperheenjäseniä luotettavasti kotonanne. 

Kotitaloustyöt - Pidän ruoan laitosta kotona. Voin siis auttaa vaikka siinä tarvittaessa. Tai jos teillä on juhlat kotona ja kaipaatte tarjoiluapua. Myös siivoustyöt luonnistuvat, toki mieluiten siten että voin käyttää teillä kotona olevia tarvikkeita siivoustyössä. 

Kaupassa käynti - voin auttaa vanhempia ihmisiä kaupassa käynnissä. Toki joudun suunnittelemaan tämän siten, että saan kuljetettua ostokset teille ilman autoa (koska minulla ei ole vielä ajokorttia nuoren ikäni vuoksi)

Hinnasto -  10 eur/tunti (minimiveloitus) sekä mahdolliset bussiliput (jos joudun kulkemaan kauemmaksi). Pidemmistä hoitojaksoista tai pidempiaikaisista toimeksiannoista voimme sopia erikseen. Koska toiminta on 4H-yrityksenä toimimista, ette joudu hoitamaan mitään erillisiä ilmoituksia minnekään. Pidän itse tunnollisesti kirjanpidon.  

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita